آموزش PLC

1401/09/16 0 نظر بازدید : 214

آموزش PLC

PLC چیست ؟

PLC مخفف کلمه Programmable Logic Controller   بوده و از آن به عنوان کنترل کننده منطقی برنامه پذیر یاد می شود. در واقع PLC یک رایانه دیجیتال صنعتی است که که عمل کنترل را ساده تر می کند. با توجه به کنترل کنندگی از این رایانه در بخش صنعتی برای کنترل فرایندهای تولید، مونتاژ و هر فرایندی که نیاز به کنترل دارد استفاده می شود. علاوه بر خاصیت کنترل کنندگی قابلیت شبکه کردن، نصب آسان، امکان برنامه نویسی، زمان پاسخ کوتاه، عیب یابی آسان و اطمینان بالا از مزایای دیگر این سیستم است.

کاربردهای PLC در صنایع مختلف

با توجه به صنعتی شدن دنیای امروز می توان گفت PLC در بسیاری از وسایل صنعتی به کار برده می شوند در واقع هر وسیله ای که نیاز به کنترل دارد در آن PLC به کاربرده شده است. بنابراین با توجه گستردگی استفاده از PLC در صنعت، موضوع آموزش آن را جدی بگیرید. به طور کلی از PLC در صنایع مختلفی مانند اتومبیل سازی، صنایع شیمیایی، مواد غذایی، پوشاک و غیره استفاده می شود و در جدول زیر کاربرد آن در صنایع مختلف نشان داده می شود و به وضوح مشخص است که PLC در تمامی صنایع کاربرد دارد. بنابراین مطمئن باشید که در صورت آموزش PLC حرفه ای از بازار کار مطمئن و پرسودی بهره مند خواهید شد.

کاربرد PLC در صنایع مختلف

صنعت اتومبیل سازی

تست قطعات و تجهیزات، سیستم های رنگ پاشی، شکل دهی به بدنه بوسیله پرس های اتوماتیک، سیستم های سوراخ کاری، سیستم های اتصال قطعات

صنایع شیمیایی

سیستم های مخلوط کننده، دستگاه های ترکیب کننده مواد با نسبت های مختلف و دقیق

صنعت پلاستیک سازی

ماشین های ذوب و قالب گیری تزریقی، سیستم های دمش هوا، سیستم های تولید و آنالیز پلاستیک

صنعت مواد غذایی

سیستم های عصاره گیری و بسته بندی

صنعت حمل و نقل

جرثقیل ها، سیستم های نوار نقاله، تجهیزات حمل و نقل

صنایع ساختمانی

تکنولوژی بالابری، کنترل هوا و تهویه مطبوع، سیستم های روشنایی خودکار

صنایع تبدیل انرژی

ایستگاه های تقویت فشار گاز و تولید نیرو، کنترل پمپ های آب، سیستم های تصفیه آب و هوای صنعتی، سیستم های تصفیه و بازیافت تصفیه و بازیافت گاز

ماشین آلات صنعتی

صنایع بسته بندی، صنایع چوب، سیستم های سوراخ کاری، سیستم های اعلام خطر و هشدار دهنده، سیستم های استفاده در جوش فلزات

 

 

انواع PLC های موجود در بازار

PLC ها انواع گوناگونی دارند و می توان آن ها را از نظر اندازه، حافظه، تعداد ورودی/خروجی، وسعت عملیات و غیره دسته‌بندی نمود. البته هنگام انتخاب PLC علاوه بر موارد ذکر شده می بایست به عواملی مانند پردازنده، زمان اجرای یک سیکل، سادگی زبان برنامه‌نویسی، قابلیت توسعه توجه کرد. در زیر به معرفی شرکت های مطرح تولید کننده PLC در دنیا می پردازیم.

PLC های زیمنس Siemens

این شرکت بزرگترین تولیدکننده  PLC  اروپاست که از 1847 فعالیت می کند. سری‌های  STEP7-1500و
 
STEP7-1200 و STEP7-400 و STEP7-300 از نمونه PLC های تولید شده توسط این شرکت است.

PLC های دلتا Delta

دلتا شرکت تولید کننده تایوانی است که از سال 1971 در این زمینه فعالیت می کند. PLC های ارائه شده توسط این شرکت در مقایسه با PLC های زیمنس و بسیاری از دیگر شرکت از قیمت کمتری برخوردار هستند. PLC های این شرکت در سری های AH و AS و DVP عرضه می شوند.

PLC های فتک FATEK

شرکت فتک شرکتی تایوانی بوده که از سال 1992 در زمینه تولید PLC فعالیت می کند FBS ،B1/B1Z  و HB1 از PLC های تولیدی این شرکت هستند.

PLC های کینکو Kinco 

از دیگر شرکت های فعال در زمینه تولید PLC کینکو استPLC های این شرکت در سری های K5 و F1 به بازار عرضه می شوند.

PLC های ABB

این شرکت از ادغام دو شرکت ASEA و BBC در سال 1988 تاسیس شده است. PLC های این شرکت در سری های ‌ AC500 ، AC500-ECO  ، AC500-S  و  AC500-XC عرضه می شوند.

PLC های امرن OMRON

OMRON شرکتی ژاپنی است که از 1933 در زمینه تولید PLC فعالیت می کند. PLC های این شرکت در سری های CS1 ، CJ1 ،CJ2  و  CP1 به بازار عرضه می شود.

 

درآمد شغل PLC چقدر است ؟

با توجه حجم استفاده زیاد از  PLC  در صنایع مختلف و نقش اساسی این سیستم در کنترل فرایندهای صنعتی همچنین تخصصی بودن این شغل، متخصصان PLC همواره از درآمد خوبی برخوردار هستند. نکته ای که باید در این رابطه مورد توجه قرار گیرد این است که برای موفقیت و کسب درآمد در بازار کار  PLC  حتما می بایست تخصص و مهارت کافی در یکی از برندها به خصوص برند زیمنس یا دلتا که در ایران بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد داشته باشید. در این رابطه می توانید با شرکت در دوره آموزش  PLC  که به صورت عملی و تخصصی برگزار می شود به این مهارت دست یابید.

بازار کار PLC

می توانید در ابتدا شرکت های بزرگ که در زمینه PLC فعالیت می کنند را شناسایی کرده و برای آنها رزومه ارسال کنید یا مدتی به صورت کارآموز در آنها فعالیت کنید.پیشنهاد دیگر اینکه به صورت آزاد پروژه های PLC را قبول کرده و با همکاری آموزشگاه و استاد در اجرای پروژه شرکت نمایید و به درآمد بالایی دست یابید. برای جذب پروژه ها می توانید در وب سایت هایی مانند شیپور یا دیوار آگهی ثبت کنید یا با فروشندگان تجهیزات الکترونیک و پی ال سی، مهندسان الکترونیک، تکنسین های ساختمان و صنایع و غیره تعامل برقرار کنید و از آنها بخواهید که شما را به متقاضیان این زمینه معرفی کنند. پخش تراکت و کارت ویزیت در اطراف فروشگاه های تجهیزات الکترونیک و صنعتی و یا درج آگهی در سایت هایی مانند استاد کار، آچاره، پلاک و غیره نیز منتج به دریافت پروژه خواهد گردید.

آموزش PLC

PLC (پی ال سی) یکی از دوره های تخصصی و پرطرفدار حوزه برق و کنترل ابزار دقیق می باشد که یکی از مشاغل پردرآمد و دارای بازار کار بسیار خوبی می باشد. آموزش های مقدماتی و پیشرفته PLC در دو سطح به صورت کاملاً عملی و کاربردی با استفاده از اساتید مجرب (شاغل در این حوزه و دارای مدارک معتبر) برگزار می گردد.

سرفصل های دوره PLC بر پایه PLC های شرکت زیمنس Siemens آلمان می باشد که توسط اساتید با تجربه و مسلط و در کارگاه کاملاً مجهز و پیشرفته برگزار می گردد و در پایان دوره مدارک معتبر بین المللی قابل ترجمه ارائه می گردد.

سرفصل های دوره آموزش  PLC  درجه ۱

سرفصل های دوره آموزش  PLC  درجه 2 

آموزشگاه اسرار سنجش پس از پایان دوره همواره همراه کارآموزان خود بوده و با ارائه مشاوره های کاربردی و پشتیبانی نامحدود آن ها را تا رسیدن به موفقیت و جایگاه مناسب در بازار کار یاری می کند و از آنجایی که هدف از برگزاری دوره ها ورود به بازار کار می باشد در صورت عدم یادگیری دوره، امکان حضور مجدد در دوره های بعدی برای ایشان به صورت کاملاً رایگان امکان پذیر می باشد.

 

 

 

 


تعداد نظرات (0)


در پاسخ به نظر : x
نظر شما با موفقیت ثبت گردید و پس از تایید نمایش داده خواهد شد. با تشکر.